Vores tilflyttere

Hvert år flytter nye indbyggere til Haderslev Kommune. Her kan du møde syv par, der har bosat sig blandt kommunes 56.000 indbyggere.

DERFOR VALGTE DE HADERSLEV KOMMUNE

Vi har talt med nogle af vores tilflyttere for at høre, hvorfor de valgte Haderslev Kommune. Du kan bl.a. møde økonom-parret fra Aarhus, der købte den gamle landsbyskole nær Gram, den sammenbragte familie, der fik råd til drømmehuset ved vandet på Ørbyhage og det nyuddannede par, der bygger nyt hus på en af vores nye udstykninger i den nordlige del af Haderslev By. 

Flyttilhaderslev.dk

Plads til et roligt børneliv

Louise Stockmarr Olsen (38) og René Stockmarr Olsen (33) havnede lidt tilfældigt i Haderslev, da hun fik job i kommunen, men siger i dag, at de håber at blive boende i den sønderjyske by for livet sammen med børnene Klara Hannah (6) og Konrad (3).

Flyttilhaderslev.dk

Nyder naturen på nedsat tid

Lene Skov Kristensen (34), hendes mand Michael Bruun Skov Kristensen (38) bor sammen med deres to børn, Magne på 1 år og Trud på 5 år i naturskønne Årøsund. Her nyder de roen og den korte afstand til vandet, der skaber feriestemning det meste af året.

Studieliv med et stærkt sammenhold

23-årige Mia McCaul kommer oprindeligt fra Aarhus, men flyttede sidste år til Haderslev for at læse grafisk og visuel kommunikation på UC Syd. Her har hun fundet et studiemiljø præget af stærkt sammenhold og ro til at læse uden at skulle prioritere et fritidsjob, ikke mindst fordi huslejen er lav, sammenlignet med andre studiebyer.

Vennepar flyttede i bofællesskab

Hverken Louise og Hugin Virkelyst Johannesen eller Thomas Lund og Mette Skøtt ønskede at bo i et klassisk parcelhus med ligusterhæk, da de hver især skulle finde bolig i Haderslev. Løsningen blev et bofællesskab på et nedlagt landbrug i Kvistrup, hvor venneparret bor med deres tilsammen fem børn i alderen ½ -seks år.

Flytning gav luft under vingerne

Rasmus Ørkov (35) og Monika Ørskov (25) flyttede sidste år fra København til Haderslev med børnene Adam (2 år) og Freja (1 år) for at få en bedre balance mellem familie-og arbejdsliv.

Flyttede tilbage på landet ved Vojens

Melissa McCann Thomsen og Jørgen Seeberg er netop flyttet til Nustrup ved Vojens sammen med deres dreng på 3 år og datter på ni måneder efter knap 15 år i det østjyske.

Fra Tinder til drømmehuset ved vandet

Familien Raun Hollesen består af Mette (40), Kasper (49), Kaspers datter (15) og Mettes fire børn på 17, 17, 12 og 9 år. Familien flyttede i 2017 fra Vejle til deres 200 m2 naturskønne hus på Ørbyhage lige ned til Haderslev Fjord.

Fandt sammenholdet i Gram

Familien Møller Nielsen består af Henrik (34), Heidi (34) og parrets tre børn på 5 år, 3 år og en lille ny på to måneder. Parret har været bosat nær slotssbyen Gram siden 2012, hvor de købte den 380 m2 store tidligere landsbyskole ved Vester Lindet.

En tryg barndom i et nybygget hus

Henrik Dall Berg (25) og Maria Mogensen (25) har været bosat i Haderslev siden 2017. Her bor de i en lejlighed med deres 2-årige datter, indtil deres nybyggede hus står færdigt i foråret 2019. 

Naturskønne omgivelser nær Gram

Familien Rudolph består af Joan (41), Kim (45) og parrets tre børn på 16, 14 og 9 år. Parret er bosat ved Gram, hvor de i 2002 købte deres hus, der grænser op til Stensbæk Plantage.

Følg os på Facebook

Mød os på Haderslev Kommunes Facebook-side, hvor vi deler informationer om livet i kommunen.