Vores tilflyttere

Hvert år flytter nye indbyggere til Haderslev Kommune. Her kan du møde fem par, der har bosat sig blandt kommunes 56.000 andre indbyggere.

DERFOR VALGTE DE HADERSLEV KOMMUNE

 

Vi har talt med nogle af vores tilflyttere for at høre, hvorfor de valgte Haderslev Kommune. Du kan bl.a. møde økonom-parret fra Aarhus, der købte den gamle landsbyskole nær Gram, den sammenbragte familie, der fik råd til drømmehuset ved vandet på Ørbyhage og det nyuddannede par, der bygger nyt hus på en af vores nye udstykninger i den nordlige del af Haderslev By. 

Flytning gav luft under vingerne

Rasmus Ørkov (35) og Monika Ørskov (25) flyttede sidste år fra København til Haderslev med børnene Adam (2 år) og Freja (1 år) for at få en bedre balance mellem familie-og arbejdsliv.

Flyttede tilbage på landet ved Vojens

Melissa McCann Thomsen og Jørgen Seeberg er netop flyttet til Nustrup ved Vojens sammen med deres dreng på 3 år og datter på ni måneder efter knap 15 år i det østjyske.

Fra Tinder til drømmehuset ved vandet

Familien Raun Hollesen består af Mette (40), Kasper (49), Kaspers datter (15) og Mettes fire børn på 17, 17, 12 og 9 år. Familien flyttede i 2017 fra Vejle til deres 200 m2 naturskønne hus på Ørbyhage lige ned til Haderslev Fjord.

Fandt sammenholdet i Gram

Familien Møller Nielsen består af Henrik (34), Heidi (34) og parrets tre børn på 5 år, 3 år og en lille ny på to måneder. Parret har været bosat nær slotssbyen Gram siden 2012, hvor de købte den 380 m2 store tidligere landsbyskole ved Vester Lindet.

Murermestervillaen med masser af plads

Familien Helbo Mauritsen består af Annelene på 44 år og Phillip på 43 år, der begge arbejder som AD’ere og grafiske designere. Sammen har de en pige på 13 år, en dreng på 9 år og tvillinger på 3 år. Parret er netop flyttet til Haderslev fra Skanderborg.

En tryg barndom i et nybygget hus

Henrik Dall Berg (25) og Maria Mogensen (25) har været bosat i Haderslev siden 2017. Her bor de i en lejlighed med deres 2-årige datter, indtil deres nybyggede hus står færdigt i foråret 2019. 

Naturskønne omgivelser nær Gram

Familien Rudolph består af Joan (41), Kim (45) og parrets tre børn på 16, 14 og 9 år. Parret er bosat ved Gram, hvor de i 2002 købte deres hus, der grænser op til Stensbæk Plantage.

Følg os på Facebook

Mød os på Haderslev Kommunes Facebook-side, hvor vi deler informationer om livet i kommunen.